fbpx

Velkommen til fødselsdagsfest!

TROMBORG pilates- og yogastudio fylder 5 år i denne måned, og vi er så glade for, at du er med på rejsen, som har formet vores fem år på en særlig måde. Derfor giver det god mening at fejre milepælen sammen med dig! 

Vi skyder festlighederne i gang med attraktive tilbud på forudbetalte medlemskaber til glade fødselsdagspriser.
BEMÆRK: begrænset antal. Tilbuddene udløber torsdag, 11. januar 2024, til midnat

1 års forudbetalt medlemskab

104 mødegange, gennemsnitlig 2x om ugen
Pilates reformer, matwork og yoga

10.382,-

SPAR 2.605,-

Begrænset antal:  kun 1 stk.

1 års forudbetalt medlemskab

104 mødegange, gennemsnitlig 2x om ugen
Pilates matwork og yoga

7.832,-

SPAR 1.905,-

Begrænset antal:  kun 3 stk.

1 års forudbetalt medlemskab

52 mødegange, gennemsnitlig 1x om ugen
Pilates reformer, matwork og yoga

5.837,-

SPAR 1.950,-

Begrænset antal:  kun 3 stk.

1 års forudbetalt medlemskab

52 mødegange, gennemsnitlig 1x om ugen
Pilates matwork og yoga

4.287,-

SPAR 1.550,-

Begrænset antal:  kun 5 stk.

Har du også disse spørgsmål? Få svarene og kom hurtigt videre:

Alle er velkomne til at købe på vores Fødselsdags-Sale – både medlemmer og ikke-medlemmer!

Hver uge løber vores fødselsdagspecial fra mandag morgen til torsdag nat. Når klokken slår midnat, er tilbuddet på vej tilbage i vores system. Hver af de i alt 4 uger vil have sin egen ekstra specielle overraskelse, og den sidste uge slutter torsdag, 1. februar 2024.

Hvis du stadig har tid tilbage på et eksisterende medlemskab og ønsker at købe et forudbetalt medlemskab, skal du blot købe dit valgfrie medlemskab, sende os en e-mail, og vi kan udskyde startdatoen, så dit nye medlemskab begynder, når dit nuværende medlemskab udløber .

Hvis du har et aktuelt medlemskab, kan du købe et forudbetalt medlemskab og erstatte dit nuværende medlemskab (dvs. du bliver frigjort fra din nuværende periode). Du skal blot købe det medlemskab, du vælger, og derefter sende en e-mail til os, og vi kan justere startdatoen, så den stemmer overens med din nuværende fornyelsesdato for medlemskab. 

Du kan udsætte startdatoen for dit medlemskab op til 3 måneder. Bemærk venligst, at betaling sker på købstidspunktet. Der er ikke mulighed for refusion.

Hvis du stadig har tid tilbage på et eksisterende forudbetalt medlemskab og ønsker at købe endnu et forudbetalt medlemskab, skal du blot købe dit valgfrie medlemskab, sende os en e-mail, og vi kan udskyde startdatoen til at begynde, efter dit tidligere medlemskab er afsluttet .

Klar til en ferie? Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til 8 uger om året, minimum 2 uger ad gangen. Har du brug for en længere pause på grund af skade eller sygdom? Vores maksimale medicinske pause er op til 12 måneder, evt. med skriftlig anvisning fra en læge. Hvis der (må det ALDRIG ske!) kommer en nedlukning igen, eller vi ikke var i stand til at operere, sættes alle medlemskaber og klippekort på pause. Vi har din ryg 🙂

Først og fremmest vil vi savne dig! Alle salg er endelige, men hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at bruge dit medlemskab, kan vi udstede en engangsoverdragelse af dit medlemskab til en ven eller et familiemedlem, så din aftale ikke går til spilde!

Har du andre spørgsmål? Kontakt os her