Tak for din tilmelding til
Pilates for begyndere - 6 ugers online-forløb

Her er det næste, der skal ske:

  1. Jeg sender dig en mail med alle de praktiske oplysninger. Hvad du skal gøre, for at være klar til start.
  2. Har du personer i dit netværk, der fortjener at opleve velvære med styrke og smidighed? Fortæl dem om dette onlineforløb.

Jeg glæder mig til at gennemføre forløbet sammen med dig.

//Bente

Om forløbet

Forløbet er for dig, der er ny indenfor pilates, og gerne vil have øvelser forklaret trin for trin. På den måde lærer du pilates at kende fra bunden, så du kan få mest muligt ud af din træning.

Det er også for dig, der har gået til pilates i en periode, og har lyst til at få genopfrisket basisøvelserne og den grundige opbygning.

Alle kan være med!

Min mission med pilates er, at så mange danskere som muligt skal have chancen for at opleve pilates-metodens velgørende virkning på krop og sind. Jeg ved nemlig at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates bliver en naturlig del af deres hverdag.

Det er så lidt, der skal til. Pilates-træning bare een gang om ugen gør underværker.

Derfor har jeg siden 2007 uddannet nogle af landets dygtigste pilates-instruktører.

På pilates-uddannelsen hjælper jeg deltagerne med at skabe sig verdens bedste bi-job som pilates-instruktør. På uddannelsen opbygger de velvære med styrke og smidighed. De får en hverdag fyldt med glæde, frihed og balance. De føler sig sunde og raske, og opbygger en velfungerende krop.

Samtidig hjælper de andre til det samme.