fbpx
Få styrke, fleksibilitet og balance med vores holdundervisning i pilates, yoga og reformer i Silkeborg. Tilmeld dig nu og sæt din træning i faste rammer.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag 30. juni 2024

🌞
TROMBORGs Sommertilbud

Med TROMBORGs sommertilbud får du et klippekort med 20 klip til pilates reformer, matwork og yoga, så du kan træne hele sommeren, og nyde Silkeborg sammen med os i studiet – også i juli.

kun 2.248,-

Klippekort, 20 mødegange
Gyldigt i 6 måneder

Du sparer 750 kroner og får mere styrke og smidighed, mindre stivhed og tankemylder

Sidste år var første gang vi holdt åbent i juli måned, og vi ELSKEDE det! Derfor gør vi det igen!

Uanset om du er i Silkeborg fordi du arbejder i juli, eller fordi du vil nyde sommeren i din egen by, vil du med stor sandsynlighed opleve den helt særlige stemning, der er i studiet i ferietid.

Har du også disse spørgsmål? Få svarene og kom hurtigt videre:

Under TROMBORGs sommertilbud har du adgang til alle vores hold inden for pilates matwork, reformer og yoga. Du kan deltage i de hold, der passer bedst til din tidsplan og dine interesser.

Du kan starte nu. Klippekortet gælder fra købsdatoen, og du har seks måneder til at bruge dine 20 klip. Det betyder, at du kan begynde med det samme og nyde fleksibiliteten i at planlægge dine træninger hen over sommeren og efteråret. Bemærk, at tilbuddet kan købes i en tidsbegrænset periode, t.o.m. 30. juni 2024.

Vi anbefaler behageligt tøj, der tillader bevægelse, og at du medbringer en vandflaske. Alt udstyr, der er nødvendigt for træningen, har vi klar og til rådighed for dig.

Ja, helt sikkert! Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 2685 1863, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 2685 1863. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste hold og undervisere, der passer til dine behov og niveau. Vi kan guide dig baseret på dine mål, tidligere erfaring og eventuelle særlige hensyn. Du kan læse mere om det enkelte hold på vores Holdbeskrivelse, som du finder HER

Forbered dig ved at ankomme 10-15 minutter før holdstart, så du kan møde vores underviser og få en introduktion. Husk at medbringe vand og en positiv indstilling – vi sørger for resten!

Ja, helt sikkert! Vi hjælper dig gerne med at finde det medlemskab eller klippekort, der passer bedst til dine behov, når du har brugt dine 20 klip. Vi tilbyder fleksible og prisvenlige medlemskaber og klippekort, der passer til forskellige budgetter og livsstile, så du kan fortsætte med at nyde den berigende og sundhedsfremmende oplevelse af pilates og yoga.

Har du brug for hjælp?

Lad os vise dig rundt i studiet. Fortæl os om dine mål og intentioner. Lad os høre, hvad der motiverer dig.

Sammen opstiller vi en plan, der giver dig mulighed for at få de resultater, du søger.

Udfyld formularen og lad os komme i gang!

Du er også altid velkommen til at ringe til os på
tlf. 2685 1863

Et klippekort er ideelt til dig, der vil træne, når det passer dig, med eller uden fast træningsplan. Klippekortet har lang gyldighedsperiode. Det er også genialt som supplement til dit nuværende medlemskab, hvis du i perioder ønsker at træne mere.