fbpx

FREDAGS-FORDYBELSE

Pilates matwork og Yoga Nidra

Fredag 5. april kl. 15.30-17.30

Kom og vær med. Forkæl sind og krop med en skøn kombination af pilates matwork og yoga nidra, der vil efterlade dig medfølelsen af fornyet energi og indre ro

Velkommen til vores 2-timers event med pilates matwork og yoga nidra. Vi begynder med dynamiske pilates matwork-øvelser, der styrker din krop og øger smidigheden, samtidig med at vi retter opmærksomheden indad. Derefter følger en afslappende yoga nidra-session, der bringer dig til en tilstand af dyb afslapning, næsten som søvn, hvilket giver sindet og kroppen mulighed for at give helt slip og hvile. Denne tilstand fremmer kroppens naturlige helingsproces og efterlader dig med fornyet energi og indre ro. Vi afslutter arrangementet med dejlig te/saft og lidt til den søde tand.

Pris for medlemmer: kr. 300,-
Pris for ikke medlemmer: kr. 395,-

Har du også disse spørgsmål? Få svarene og kom godt videre:

Alle. Både medlemmer og ikke-medlemmer. Også dig, der ikke har prøvet pilates eller yoga nidra.

Fredag, 5. april, kl. 15.30-17.30. Kom gerne 10-15 minutter før tid, så du kan nå at lande.

Adressen er:
TROMBORG pilates- og yogstudio
Nygade 1C
8600 Silkeborg

Bente Tromborg, som er indehaver af TROMBORG pilates- og yogastudio, og stifter af TROMBORG pilates matwork uddannelsen.

kr. 300,- for medlemmer /kr. 395,- for ikke medlemmer, inkl. dejlig te/saft og lidt til den søde tand.

En pude eller et tørklæde til nakken, et ekstra tæppe, samt lune sokker og en varm trøje.  Det er rart at have løst tøj på, som ikke strammer i taljen. Der er gjort klar i lokalet med bløde måtter, øjenpuder og tæpper, når du kommer.

Tilmeldingen er åben, så længe der er ledige pladser. Vi har dog kun 12 pladser på holdet, så vi anbefaler, at du tilmelder dig så snart, du ved, at du vil være med. Dette øger dine chancer for at få en plads på holdet..

Har du andre spørgsmål? Kontakt os her

Pris for medlemmer: kr. 300,-
Pris for ikke medlemmer: kr. 395,-