fbpx

DECEMBER-INTRO
- Ro og styrke midt i juletravlheden

December-intro” er to ugers introforløb til fire aftenhold i pilates matwork og yoga. Aftenerne er skræddersyet til at arbejde med din styrke og smidighed samtidig med, at du skaber ro og god nattesøvn midt i juletravlheden.

 

Kun 189,-

Oplev forskellen og velværet!

December-intro - Indhold

- Gør noget godt for dig selv i julemåneden!

Vores specielle intropakke er klar til at giver dig et pusterum i travle uger! Oplev en unik trænings-oplevelse med vores aftenhold i pilates matwork og yoga. Vi inviterer indenfor til et beroligende univers af blid og styrkende pilates matwork og yoga – skræddersyet til at skabe ro og god nattesøvn midt i juletravlheden.

Du vælger selv, om du vil deltage 1, 2, 3 eller 4 dage pr. uge:

  • Mandage, kl. 19.10-20.10 – Blid Hatha
  • Tirsdage, kl. 18.55-20.05 – Pilates Matwork
  • Onsdage, kl. 16.40-17.50 – Pilates Matwork
  • Torsdage, kl. 19.00-20.00 – Pilates Matwork

Derfor anbefaler vi pakken:

December-intro er for dig, der søger ro midt i juletravlheden. Med intropakken kan du nemlig skabe et pusterum og opleve følelsen af harmoni i dine dage og nætter.

Tilbuddet er skræddersyet til dig, der vil arbejde med din styrke og smidighed samtidig med, at du slipper tankemylder og skaber ro.

Du får en unik mulighed, som kun gælder indtil 18. december.

Pris og betingelser:

Vores almindelige intropakke koster: 289,-

Men “December-intro” får du for kun 189,-

Bemærk: Med December-intro får du  to ugers forløb på fire aftenhold i pilates matwork og yoga. Dermed sætter du kurs mod en fredelig, styrkende og velbalanceret december.

Skab ro midt i juletravlheden og giv velvære til dig selv. En ekstra lille gave, så du kan nyde din nattesøvn og vågne veludhvilet og klar til dejlige december-dage.

 

Er du i tvivl om noget?

Lad os vise dig rundt i studiet. Fortæl os om dine mål og intentioner. Lad os høre, hvad der motiverer dig.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på
tlf. 2685 1863

Køb December-intro

Med “December-intro” får du to ugers introforløb til fire aftenhold i pilates matwork og yoga – skræddersyet til at arbejde med din styrke og smidighed. Samtidig skaber du ro og god nattesøvn midt i juletravlheden.