fbpx

TRÆN PILATES DERHJEMME

Et 6-ugers onlineforløb til at forbedre udbyttet af din træning

KUN 499,-

Medlemmer af TROMBORG PLUS kan få onlineforløbet gratis. 

Det er nemlig vores gave til medlemmerne 
(i en begrænset periode).
*
Et medlemskab af TROMBORG PLUS koster 99,- hver 4. uge eller 793,- for et helt år

Træn din krop derhjemme - få mere ud af din træning

“Dyk ned i essensen af pilates og få mere ud af din træning” er et 6 ugers online-forløb skabt til både begyndere og øvede pilates-udøvere.

For begyndere giver forløbet en grundig introduktion til pilates-metodens principper og basisøvelser, så du fra starten kan opbygge et stærkt fundament og udvikle korrekte teknikker. Du lærer at forstå kroppens bevægelse, styrke og fleksibilitet gennem pilatesmetodens unikke tilgang.

For øvede pilates-udøvere giver forløbet mulighed for at udforske pilates-principper på en dybere og mere nuanceret måde. Fokus er på teknik, essens og forfining af udførelsen. Dette styrker din teknik og løfter kvaliteten af din træning – både på holdene, du deltager i, og når du følger undervisning online.

Uanset hvor lidt eller hvor meget du kender til pilates giver dette onlineforløb dig mulighed for at dykke ned i pilates-metodens essens. Du forbedrer din teknik, så du helt generelt kan få større udbytte af din træning.

I forløbet opbygger du en smidig og stærk ryg - og skaber ro i hovedet

Fleksibel onlinetræning med programmer, som løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed samt skaber ro i sindet

Fordi programmerne ligger online, kan du træne HVOR og NÅR det passer dig. Det betyder at du kan gennemføre forløbet, så det passer ind i dit program.

Salget åbner tirsdag, 10. oktober 2023

Medlemskabet koster:
99,- hver 4. uge eller 793,- for et helt år

*
Medlemmer af TROMBORG PLUS kan få onlineforløbet gratis. 

Det er nemlig vores gave til medlemmerne  
(i en begrænset periode).

Alt det praktiske

FORMÅL MED FORLØBET

Vores mål er at forbedre kvaliteten og dermed udbyttet af din træning samtidig med, at du opnår balance i krop og sind. Med vores fleksible programmer kan du nemt passe træningen ind i din daglige rutine. På den måde gør du noget godt for din krop og dit sind, samtidig med at du undgår stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Efter dette forløb vil du føle dig sund, stærk og smidig. Du vil have et indgående kendskab til principperne og detaljerne i pilates og du vil have opbygget en naturlig træningsvane, som vi anbefaler, og som gør det let for dig at holde dig i god form. Hvis du vælger at følge forløbet som medlem af TROMBORG PLUS, kan du fortsætte de gode vaner i medlemsklubben uden nogen form for binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt som du kom ind.

Pilates og yoga undervisning online. Træn HVOR og NÅR det passer dig.