fbpx

TRÆN PILATES OG YOGA DERHJEMME

6 INTENSIVE DAGE OG 3 MÅNEDERS VEDLIGEHOLD

KUN 399,-

Træn din krop derhjemme – En anbefaling til din sommertræning

“Smidig, stærk og med ro i hovedet” er et online-forløb, der tilbyder en række inspirerende programmer til din træning i løbet af sommeren. Forløbet fokuserer på at styrke musklerne i mave, ryg, bækken og hofter. Samtidig vil det give dig en følelse af indre ro, da vi arbejder med at skabe forbindelse mellem hovedet og kroppen. Forløbet er også velegnet til dig, der aldrig har prøvet pilates eller yoga før.

Du vil modtage anvisninger og instruktioner til forskellige pilates- og yogaprogrammer, der kan hjælpe dig med at opnå en smidig og stærk krop samtidig med at du skaber ro i sindet. Dette forløb er som en guldgrube af træningsmuligheder, der vil inspirere dig i løbet af sommeren.

Med dette forløb opbygger du en smidig og stærk ryg, samtidig med at du skaber ro i hovedet

Flexibel onlinetræning med programmer, som løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet

Fordi programmerne ligger online, kan du træne HVOR og NÅR det passer dig. Det betyder også, at hvis du har planer i løbet af de 6 dage, kan du stadig deltage. Du kan nemlig gennemføre forløbet, så det passer ind i dit program.

Begrænset periode. Grib muligheden nu!


Køb træningsforløbet for kun 399,-


– eller få adgang til forløbet OG flere end 130 pilates- og yogatræningsvideoer for blot 99,- for 4 uger!

Invester i din sundhed og velvære
– start din rejse i dag!

Alt det praktiske

FORMÅL MED FORLØBET

Vores mål er at hjælpe dig med at gøre det nemt for dig at passe træningen i din daglige rutine. På den måde kan du gøre noget godt for din krop og dit sind, samtidig med at du undgår stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Efter dette forløb vil du føle dig sund, stærk og smidig. Du vil have opbygget en naturlig træningsvane, som vi anbefaler, og som gør det let for dig at holde dig i god form. Hvis du vælger at følge forløbet som medlem af TROMBORG PLUS, kan du fortsætte de gode vaner i medlemsklubben uden nogen form for binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt som du kom ind.

Pilates og yoga undervisning online. Træn HVOR og NÅR, når det passer dig.