fbpx

PILATES OG YOGA ONLINE-FORLØB

6 DAGE, DER FOREBYGGER OG LINDRER DIN ØMME RYG OG TRÆTTE HOVED

Mange af os oplever jævnligt at få ondt i ryggen. Ofte er det kun lidt, der skal til, for at det går over igen. En af årsagerne til at vi får ondt i ryggen, kan være den belastning, vi udsætter os selv for. For hverdagen er i den grad blevet ensformig og stillesiddende for mange af os. Samtidig er vi alt for meget oppe i hovedet. Vi har brug for også at komme ned i kroppen.

På 6 dage oplever du, hvor lidt der i virkeligheden skal til – og hvor godt pilates og yoga kan føles, både før, under og efter træningen. Vi styrker musklerne i mave, ryg, bækken og hofter – og bevæger os fra hovedet ned i kroppen.

Med dette forløb lindrer og forebygger du ondt i ryggen og træthed i hovedet med træning, der føles godt

Flexibel onlinetræning med programmer, som løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet

Fordi programmerne ligger online, kan du træne HVOR og NÅR det passer dig. Det betyder også, at hvis du har planer i løbet af de 6 dage, kan du stadig deltage. Du kan nemlig gennemføre forløbet, så det passer ind i dit program.

Alt det praktiske

FORMÅL MED FORLØBET

Vores mål er at hjælpe dig med at gøre det nemt for dig at passe træningen ind i din daglige rutine, så du kan gøre noget godt for din krop og dit sind – og slippe for stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Efter dette forløb vil du føle dig sund, stærk og smidig. Du vil have opbygget en naturlig træningsvane, der gør det nemt for dig at holde dig i god form. Vælger du at følge forløbet som medlem af TROMBORG PLUS, kan du fortsætte de gode vaner i medlemsklubben – så længe du har lyst. For husk, at alt er uden binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt, som du kommer ind.

Pilates og yoga undervisning online. Træn hjemme på stuegulvet, når det passer dig.