fbpx

TRÆN PILATES OG YOGA DERHJEMME

6 intensive dage og 3 måneders vedligehold

Kun 399,-

Træn din krop hjemme - Optimer din træning med en livsstilsforbedring

“Styrk, stræk og skab harmoni” er et online-forløb, der giver dig en række inspirerende træningsprogrammer til at forbedre din livsstil og forebygge rygproblemer, stress og andre skavanker. Forløbet fokuserer på at styrke musklerne i mave, ryg, bækken og hofter, samtidig med at det hjælper dig med at opnå en følelse af indre ro ved at skabe forbindelse mellem hovedet og kroppen. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil dette forløb give dig træningsmuligheder, der vil inspirere dig hele året rundt.

Du vil få adgang til omhyggeligt udvalgte pilates- og yogaprogrammer samt klare instruktioner, der vil hjælpe dig med at opnå en smidig og stærk krop og samtidig bringe balance og ro til dit sind. Dette forløb er skabt til at forbedre din livsstil og optimere din træning.

Med dette forløb lindrer og forebygger du ondt i ryggen og træthed i hovedet med træning, der føles godt

Flexibel onlinetræning med programmer, som løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet

Fordi programmerne ligger online, kan du træne HVOR og NÅR det passer dig. Det betyder også, at hvis du har planer i løbet af de 6 dage, kan du stadig deltage. Du kan nemlig gennemføre forløbet, så det passer ind i dit program.

Alt det praktiske

FORMÅL MED FORLØBET

Vores mål er at hjælpe dig med at gøre det nemt for dig at passe træningen i din daglige rutine. På den måde kan du gøre noget godt for din krop og dit sind, samtidig med at du undgår stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Efter dette forløb vil du føle dig sund, stærk og smidig. Du vil have opbygget en naturlig træningsvane, som vi anbefaler, og som gør det let for dig at holde dig i god form. Hvis du vælger at følge forløbet som medlem af TROMBORG PLUS, kan du fortsætte de gode vaner i medlemsklubben uden nogen form for binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt som du kom ind.

Pilates og yoga undervisning online. Træn hjemme på stuegulvet på præcis det tidspunkt, hvor du har tid.