fbpx

GØR ET RØVERKØB!

1 års forudbetalt medlemskab

104 mødegange, gennemsnitlig 2x om ugen

8.487,-

SPAR 1.900,-

Begrænset antal: 5 stk.

1/2 års forudbetalt medlemskab

52 mødegange, gennemsnitlig 2x om ugen

4.195,-

SPAR 998,-

Begrænset antal: 7 stk.

KLIPPEKORT

50 mødegange. Klippekortet er gyldigt i 12 måneder

4.895,-

SPAR 2.100,-

Begrænset antal: 10 stk.

INTRO-PAKKE, 2 ugers ubegrænset træning

SPAR 35%

Normalpris 289,-
Indtast rabatkoden SENSOMMER23

Begrænset antal: 25 stk.

Har du også disse spørgsmål? Få svarene og kom hurtigt videre:

Alle er velkomne til at købe på vores Sensommer Sale – både medlemmer og ikke-medlemmer!

TROMBORGs Sensommer Sale foregår i 4 dage, 11.-14. september 2023, eller slutter inden hvis et tilbud bliver udsolgt. Vær opmærksom på, at der er kun et begrænset antal af hvert tilbud tilgængeligt! 

Hvis du stadig har tid tilbage på et eksisterende medlemskab og ønsker at købe et forudbetalt medlemskab, skal du blot købe dit valgfrie medlemskab, sende os en e-mail, og vi kan udskyde startdatoen, så dit nye medlemskab begynder, når dit nuværende medlemskab udløber .

Du kan udsætte startdatoen for dit medlemskab op til 3 måneder. Bemærk venligst, at betaling sker på købstidspunktet. Der er ikke mulighed for refusion.

Godt du spurgte! Ud over at være en del af et af de bedste trænings-fællesskaber i byen (hvis vi selv siger det!), får du bl.a. også følgende:
• Mulighed for at kunne booke fast plads på hold, så du er sikker på at have en plads, og slipper for at skulle booke fra gang til gang*
• Mulighed for at planlægge og  booke din træning 4 uger frem i tiden
• Gratis adgang til TROMBORG plus, som er vores online medlemsklub, som opstod under corona og blev et kæmpe hit. Medlemmerne nyder at supplere med træning derhjemme – på præcis det tidspunkt, hvor de har tid. Du får gratis adgang, efter 12 ugers medlemskab*

* gælder kun ifm. køb af medlemskab, gælder ikke klippekort

Klar til en ferie? Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til 8 uger om året, minimum 2 uger ad gangen. Har du brug for en længere pause på grund af skade eller sygdom? Vores maksimale medicinske pause er op til 12 måneder, evt. med skriftlig anvisning fra en læge. Hvis der (må det ALDRIG ske!) kommer en nedlukning igen, eller vi ikke var i stand til at operere, sættes alle medlemskaber og klippekort på pause. Vi har din ryg 🙂

Klippekort kan ikke sættes på pause. Klippekortet med 50 klip er gyldigt i et år fra købsdato.

Først og fremmest vil vi savne dig! Alle salg er endelige, men hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at bruge dit medlemskab, kan vi udstede en engangsoverdragelse af dit medlemskab til en ven eller et familiemedlem, så din aftale ikke går til spilde!

Har du andre spørgsmål? Kontakt os her