fbpx

Tak for din tilmelding

Sådan underviser du andre i pilates - og forbedrer din egen praksis

På 45 minutter lærer du fem vigtige detaljer, der vil hjælpe dig med at bruge pilates til at skabe positiv forandring i dit liv og i andres. Du får også et fuldt overblik over pilates-uddannelsen, adgangskrav, målgruppe og muligheder:

Klik på knappen, hvis du vil med på TROMBORG pilates-uddannelsen, som foregår online og giver dig solid faglighed som afsæt for at undervise andre. Du får metoden bag styrke,
smidighed og balance i krop og sind.

Webinar præsenteret af
Bente Tromborg

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden. 

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.

Bliv en dygtig pilates-instruktør gennem vores Tromborg Pilates Uddannelse. Stifteren, Bente Tromborg, deler sin ekspertise og erfaring med dig.

Tryk på knappen for at tilmelde dig TROMBORG pilates-uddannelsen, der foregår online så du kan lære at undervise andre i pilates – og forbedre din egen praksis.