TROMBORG pilates-uddannelsen

Heldags-workshop

Pilates & fascia release

Jeg vil med d. 12. marts 2022

Sådan kan du kombinere pilates med fascia release

Slå 2 fluer med et smæk:

- træn pilates i flow OG
- få myofascialt release.

På dette kursus ser vi på, hvordan du kan lave pilatesøvelser samtidigt med, at du løsner op i muskler og fascia. Det får du med fra kurset:

Du får:

 • En kort introduktion til myofascia release
 • En gennemgang af mere end 30 pilatesøvelser med variationer, som er kombineret med fascia release
 • En pilatestime på ca. 45 minutter undervist i flow, hvor jeg bruger nogle af øvelserne fra kurset, så du kan opleve flowet og mærke effekten på din egen krop.
 • Ideer til, hvordan du kan integrere små bløde bolde, foam rollers og dine hænder i dine pilatestimer og skabe et flow i timen
 • Konkrete øvelser med hjem, som du kan bruge i din undervisning

  Under kurset skifter vi mellem teori og praktiske øvelser, hvor Birthe bruger formidlingsmåden fra The Franklin Method til at forklare teorien. Du afprøver materialet på din egen krop. Det sker, mens vi gennemgår teori og øvelser. Og det sker også, når du sammen med en anden deltager reflekterer og deler dine indsigter om øvelserne med hinanden. Vi afslutter kurset med en fælles master class, hvor Birthe underviser udvalgte øvelser fra kurset i en måttetime. På den måde får du endnu engang afprøvet øvelserne og de overordnede ideer fra kurset.

  Dette kursus er til dig, som er certificeret pilatesunderviser.

  Hvor, hvornår og pris

  Workshoppen afholdes lørdag d. 12. marts 2022 i de hyggelige, lyse og velindrettede undervisningslokaler midt i Silkeborg.  Tilmeld dig med det samme, så du er sikker på at få en plads.

  Programmet varer fra kl. 9 til 16.

  Workshoppen koster kun 1.495 kr.
  Inkl. opdateret certifikat til TROMBORG instruktører
  Kursusbevis uddeles til ikke-TROMBORG-instruktører

  Du kan læse mere om regler for afbud o.a. her

  Din underviser:

  Kurset undervises af Birthe Brosolat. Hun har undervist i bevægelse i mere end 35 år, først gymnastik, ballet og moderne dans og siden 2008 pilates. Birthe er certificeret fra Body Control Pilates i London i matwork og studio equipment på alle niveauer. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method og fra ElasticStability. Hun er også tilknyttet Body Control Pilates' uddannelsesteam i Skandinavien.

  For Birthe er kroppen og sindet på alle måder fascinerende. Hun trives med at få nye indsigter i og være nørdet om, hvordan kroppen og sindet er designet og hvordan de spiller sammen for at skabe god og effektiv bevægelse. I hendes verden skal bevægelse være sjov og få dig til at føle dig godt tilpas. Det er det, hun prøver at formidle i sin undervisning.

  Birthe fokuserer på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse.

  Med udgangspunkt i The Franklin Method finder Birthe værktøjerne til at skabe bevidsthed og forandring i mange forskellige områder både indenfor og udenfor pilates, f.eks. i fascia-træning og neurovidenskaben. Birthe udbyder løbende workshops og kurser i pilates, fascia release og The Franklin Method.