TROMBORG pilates-uddannelsen

Heldags-workshop

Stående pilates med fokus på fødder og balance

Lukket for tilmelding

Ny inspiration og opdateret viden
til din undervisning

Har du nogensinde iagttaget, hvad de fleste mennesker gør, når de kommer ind i et lokale, en bus/tog eller et venterum? De sætter sig ned. Det er der sådan set ikke noget galt med, bortset fra, at vi sidder rigtig meget generelt og stort set altid i samme stilling. Problemerne dukker så op, når vi skal stå op eller gå i længere tid. Nogle får ondt i bækkenet og ryggen, andre i fødderne. Mange oplever også problemer med at holde balancen og tænker måske, at løsningen er mere muskelstyrke, især i det "berømte core".

På denne heldagsworkshop, stiller vi skarp på stående pilatesøvelser med fokus på fødder og balance.

Du får:

 • 7 timers fordybelse i et afgrænset emne indenfor pilates og anatomi
 • Udvidet dit øvelsesrepertoire ift. stående øvelser, fødder og balance
 • Mulighed for at sparre og dele viden med de andre deltagere
 • Konkrete øvelser med hjem, som du kan bruge i din undervisning

Vi ser på:

 • Anatomien fra fødderne op til bækkenet og hvordan samspillet er imellem dem ift. det "at stå op"
 • Hvilken rolle "core" spiller ift. at stå op (måske kunne det være at "core" ikke kan stå alene)
 • Hvad balance er, hvordan vi finder den og integrerer den i øvelserne øvelser både stående og nede på gulvet
 • Hvad vi kan gøre for at forberede kroppen til "at stå op" og stå mere effektivt


  Under kurset skifter vi mellem teori og praktiske øvelser, hvor Birthe bruger formidlingsmåden fra The Franklin Method til at forklare teorien. Du afprøver materialet på din egen krop. Det sker, mens vi gennemgår teori og øvelser. Og det sker også, når du sammen med en anden deltager reflekterer og deler dine indsigter om øvelserne med hinanden. Vi afslutter kurset med en fælles master class, hvor Birthe underviser udvalgte øvelser fra kurset i en måttetime. På den måde får du endnu engang afprøvet øvelserne og de overordnede ideer fra kurset.

  Dette kursus er til dig, som er certificeret pilatesunderviser.


  14.

  DAG

  MAR.

  MÅNED

  2020

  ÅR

  9

  FRA KL.

  16

  TIL KL.

  Hvor, hvornår og pris

  Workshoppen afholdes lørdag d. 14. marts 2020 i de hyggelige, lyse og venlindrettede undervisningslokaler midt i Silkeborg.  Tilmeld dig med det samme, så du er sikker på at få en plads.

  Programmet varer fra kl. 9 til 16.

  Workshoppen koster kun 1.495 kr.
  Inkl. opdateret certifikat til TROMBORG instruktører
  Kursusbevis uddeles til ikke-TROMBORG-instruktører

  Du kan læse mere om regler for afbud o.a. her

  Din underviser:

  Kurset undervises af Birthe Brosolat. Hun har undervist i bevægelse i mere end 35 år, først gymnastik, ballet og moderne dans og siden 2008 pilates. Birthe er certificeret fra Body Control Pilates i London i matwork og studio equipment på alle niveauer. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method og fra ElasticStability. Hun er også tilknyttet Body Control Pilates' uddannelsesteam i Skandinavien.

  For Birthe er kroppen og sindet på alle måder fascinerende. Hun trives med at få nye indsigter i og være nørdet om, hvordan kroppen og sindet er designet og hvordan de spiller sammen for at skabe god og effektiv bevægelse. I hendes verden skal bevægelse være sjov og få dig til at føle dig godt tilpas. Det er det, hun prøver at formidle i sin undervisning.

  Birthe fokuserer på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse.

  Med udgangspunkt i The Franklin Method finder Birthe værktøjerne til at skabe bevidsthed og forandring i mange forskellige områder både indenfor og udenfor pilates, f.eks. i fascia-træning og neurovidenskaben. Birthe udbyder løbende workshops og kurser i pilates, fascia release og The Franklin Method.