Bliv troværdig pilates-instruktør

TROMBORG pilates-uddannelse giver dig en solid faglighed som afsæt for at undervise andre. Du får metoden bag styrke, smidighed og balance i krop og sind.

Uddannelsen er et 8 måneders forløb bestående af 8 hele dages undervisning,  hjemmeopgaver og træning, 1 individuelt modul og certificeringsdag. 

Du kan vælge mellem to uddannelser:

- Den fysiske i Silkeborg

- Online uddannelsen

Næste hold på den fysiske uddannelse i Silkeborg starter marts 2023.

_ _ _ _ _

Læs mere om pilates-uddannelsen online lige hér

  [op_file_download_item title="Download%20folder%20om%20uddannelsen" icon="style1-Pdf-64x64.png" file="https://pilates-uddannelsen.dk/wp-content/uploads/2021/06/A5-folder-pilates-uddannelsen-medlemsklub2.pdf" package="" level="" new_window=""][/op_file_download_item]
Book en 20 min. afklaringssamtale her

Er du klar til en gennemtestet uddannelse?

Når uddannelsen er i orden, føler du dig mere sikker. Sådan er det også med pilates. TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.


Systematisk indhold

Du går på et lille hold, hvor undervisningen er opdelt i moduler. På den måde får du tid til at afprøve det nye, inden vi bygger næste modul på.

Du får:

 • Indgående kendskab til pilates-metoden, så du kender detaljerne og får alt med
 • Sikkerhed i, at du selv udfører øvelserne rigtigt
 • TROMBORGs unikke formidlingsmetode, UUBMUS. Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne
 • Kompetencer til at sammensætte træningsprogrammer, der virker, så du kan variere din undervisning og skabe udvikling
 • Grundig gennemgang i, hvordan du tiltrækker og fylder dine hold med glade deltagere
 • Meget for pengene: Lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister og trin-for-trin-guides

Du får også:

 • En træningsform, der forebygger, reducerer og fjerner rygproblemer, stress og andre skavanker
 • En træningsform, der er dyrket af mennesker i flere generationer
 • Øvelser, som ligner dem du kender - bare en lille smule bedre
 • Tid til ro og fordybelse
 • Chancen for at gøre noget godt for andre
 • Friheden til at gøre mere af det, du brænder for
 • Individuel supervision
 • 3 måneders gratis medlemskab af Pilates-instruktørernes medlemsklub

Datoerne for live-undervisningen på næste uddannelse er:

Modul 1:
18.-19. marts 2023

Modul 2:
22.-23. maj 2023

Modul 3:
2.-3. sept. 2023

Modul 4:
28.-29. okt. 2023

Certificering
11. nov. 2023


Forskellen på at tage uddannelse online og fysisk

Grundlæggende er der ingen forskel på de to uddannelser. Du gennemgår det samme indhold, og tilegner dig de samme kompetencer. Når det er sagt, er der naturligvis nogle praktiske forskelle: Det fysiske forløb foregår i TROMBORG pilates- og yogastudio i Silkeborg. Du møder ind til otte hele kursusdage, som altid foregår på en lørdag og en søndag. Det er også her, at du afslutter uddannelsen på en certificeringsdag.

På online-uddannelsen får du adgang til de samme ni undervisningsdage – i en online udgave. Du har adgang til disse online undervisningsmoduler i 10 dage. Derefter lukkes adgangen. Du behøver derfor ikke at tage undervisningen på en bestemt dag. Men du skal planlægge din tid, så du kan tage den inden for de 10 dage, hvor du har adgang til materialet.

Man kan også sige det sådan, at online deltagere har 10 dage til at lære det, som deltagerne på det fysiske kursus overstår på to dage. Men for begge parter gælder det, at den nye viden skal lagre sig i jeres hoved og krop – og derfor forsvinder selve undervisningen enten efter to dage (for de fysiske deltagere) eller efter 10 dage (for online deltagere)

Men vi slipper jer naturligvis ikke.

Begge hold har adgang til uddannelsens onlineforum efterfølgende, på samme vilkår som alle de andre instruktører, der tidligere har gennemgået uddannelsen.

Begge hold får også individuel feedback undervejs. Jeg har efterhånden stor erfaring med online undervisning og sparring, så denne del fungerer også helt uden problemer.

Din uddannelsespakke indeholder:

 • TROMBORG pilates-uddannelsens intro-forløb
 • 8 hele kursusdage og en certificeringsdag
 • Eksamensbevis
 • Lukket netværksgruppe
 • Pilates-uddannelsens online-forum (her kan du bl.a. gense alle øvelserne på video, når du kommer hjem)
 • Guidede afspændinger. 5 forskellige som jeg har testet for dig
 • TROMBORGs PR-pakke (som hjælper dig med at fylde dine hold)
 • Lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, trin-for-trin-guides og individuel supervision

TROMBORG pilates-uddannelsen
foregår sådan her...

Uddannelsen, som er skræddersyet til dig, der vil undervise hos de danske fitnesscentre, aftenskoler, studier og klinikker, er opbygget i moduler, så du har god tid til at arbejde, med det vi gennemgår på uddannelsen og høste dine erfaringer, inden vi bygger mere på.

Du har god tid til at opleve, hvordan øvelserne føles, når de udføres med viden om og opmærksomhed på detaljerne i øvelserne. Du mærker, at din krop på kort tid bliver stærkere og mere smidig. Samtidig lærer du at undervise andre i pilates, så du kan hjælpe dem til at blive fri for f.eks. rygproblemer, stress og andre skavanker.

På uddannelsen lærer jeg dig nogle metoder, der gør din undervisning nem at forstå og enkel at følge for dine deltagere. Metoderne går du hjem og træner på dine egne hold, inden vi mødes et par måneder senere på det næste modul. Bare rolig. Du skal ikke være nervøs for at oprette dit eget hold. Jeg hjælper dig, og det bliver en både god og tryg oplevelse.

Uddannelsens opbygning

Du lærer at undervise i pilates for begyndere, og kommer godt fra start som pilates-instruktør.

Allerede efter det første modul vil du være i stand til at starte hold for begyndere eller et øvehold, så du her kan praktisere dine nye evner og udvikle dig selv som instruktør.

Du lærer at undervise i pilates for letøvede, og du får lavpraktisk undervisning i anatomi på et sprog, der er til at forstå og som du kan bruge i din undervisning.

På modul 2 får du også individuel supervision, så du ved, hvad du gør godt og skal fortsætte med, og kender dit næste udviklingstrin.

Her lærer du at undervise i pilates med den store træningsbold, pilates med flow, pilates for gravide og nybagte mødre.

Du får også trin-for-trin-guide til bevægelsesanalyse, og konkrete skabeloner, så du selv kan sammensætte træningsprogrammer, der virker.

På modul 4 lærer du at undervise i pilates med den populære redondobold samt med pude og elastik.

Efter modul 4 kan du undervise efter TROMBORGs unikke formidlingsmetode, du har et indgående kendskab til hemmeligheden “Sådan fylder du dine hold med glade og tilfredse deltagere”.

TROMBORG pilates-uddannelsen afsluttes med en certificerende prøve. Prøven består dels af en skriftlig del, hvor du skal besvare nogle spørgsmål og en praktisk del, hvor du skal undervise i nogle øvelser, som du har haft god tid til at forberede på forhånd.

Indtil videre har alle, som har gået op til certificering bestået begge del-prøver. Når du forhåbentlig også består prøven, modtager du et bevis, der bekræfter, at du er certificeret TROMBORG pilates-instruktør. Et bevis, der åbner døre, når du ønsker flere hold.,

Læs mere om certificering


Det praktiske

Den dag du tilmelder dig og har betalt enten det fulde beløb eller 1. rate, starter forløbet.

Du får med det samme adgang til 3 fordele til dig, der deltager på TROMBORG pilates-uddannelsen.

To månder før uddannelsen starter får du adgang til TROMBORG pilates-uddannelsens intro-forløb, som foregår online, så du allerede kan starte din rejse, inden vi mødes første gang live på uddannelsen.

Tilmelder du dig mindre end to måneder før uddannelsen starter, får du adgang til intro-forløbet, så snart din tilmelding er registreret (indenfor 24 timer).

Mellem modulerne skal du selv træne Pilates. Det kan foregå på holdtræning, personlig træning eller via video. Du skal også øve dig i at undervise andre i pilates. På den måde implementerer du det, du lærer på uddannelsen og høster dine erfaringer.

Små hold

Holdene er små og intime, og det er der en god grund til. Undervisningen er intensiv og hver deltager får stor opmærksomhed. Jeg er ikke interesseret i kæmpestore hold, for der går noget tabt.

For mig handler det om, at hver deltager forstår metoden – og det kan jeg kun sikre på små hold.

Har du spørgsmål?  >> Skriv til os
Eller ring til Bente Tromborg, tlf. 2685 1863Tidligere deltagere anbefaler
TROMBORG pilates-uddannelsen.
Hør hvorfor...

En dybere bevidsthed

På uddannelsen får man en dybere bevidsthed om pilates. Man finder ud af, hvorfor man gør som man gør, og får nogle gode redskaber, som man kan bruge i sin hverdag. Det vil jeg gerne give videre til andre

- Anja Simonsen

Ro og tid til fordybelse

Pilates for mig er ro og tid til fordybelse i øvelserne. Man går derfra med god energi og følelsen af, at det måtte godt lige vare 5 minutter længere

- Jytte Krogh

Jeg er blevet stærkere

Selvom jeg i forvejen underviser i yoga, er jeg blevet stærkere, langt stærkere! Yoga og pilates er en god kombination. Min største aha-oplevelse er, hvor meget kan man bruge mavemusklerne.

- Camilla Tromborg

Hurtig feed back fra deltagerne

Det har været fantastisk at få så hurtig feedback fra mine deltagere. Gennem uddannelsen har jeg fået en bedre holdning, mere ro og balance.

- Stine Nancke

Det er helt OK. KLIK PÅ KNAPPEN og book en gratis afklarende samtale.

Ta' uddannelsen i Silkeborg
Læs mere om "Uddannelsen online" lige hér

Tilmeld dig nu, og lær at gøre en forskel for andre og dig selv som pilates-instruktør

Så snart din tilmelding er registreret får du adgang til 3 fordele til dig, der deltager på TROMBORG pilates-uddannelsen
- du får også adgang til TROMBORG pilates-uddannelsens intro-forløb,  så du kan starte din rejse med det samme

Få svar på dine spørgsmål

  [op_question question="Kan%20jeg%20undervise%20pilates%2C%20n%C3%A5r%20jeg%20har%20rygproblemer%2C%20stress%20eller%20andre%20skavanker%3F"]%3Cb%3E%3C%2Fb%3EDET%20AFH%C3%86NGER%20AF%20DIG.%20P%C3%A5%20pilates-uddannelsen%20har%20der%20v%C3%A6ret%20deltagere%2C%20der%20led%20af%20knoglesk%C3%B8rhed%2C%20stress%2C%20diskusprolabs%20og%20andre%20skavanker.%20De%20har%20alle%20f%C3%A5et%20det%20bedre%20under%20uddannelsen%2C%20og%20nu%20kan%20de%20som%20pilates-instrukt%C3%B8rer%20g%C3%B8re%20en%20forskel%20for%20andre%20med%20samme%20problemer.%20Men%20du%20skal%20lytte%20til%20dig%20selv%20og%20din%20krop.%20For%20selvom%20det%20virker%20for%20mange%2C%20er%20der%20ingen%20garanti%20for%2C%20at%20det%20ogs%C3%A5%20virker%20for%20dig.%20Den%20bedste%20start%2C%20du%20kan%20give%20dig%20selv%2C%20er%20lysten%20til%20at%20v%C3%A6re%20med.%20Du%20vil%20efter%20al%20forventning%20ogs%C3%A5%20f%C3%A5%20det%20bedre.[/op_question] [op_question question="Er%20jeg%20for%20gammel%2Fung%20til%20at%20deltage%20p%C3%A5%20pilates-uddannelsen%3F"]NEJ.%20Den%20yngste%20deltager%20p%C3%A5%20pilates-uddannelsen%20gik%20p%C3%A5%20gymnasiet%2C%20da%20hun%20gennemf%C3%B8rte%20uddannelsen%2C%20og%20har%20nu%20et%20studiejob%20som%20pilates-instukt%C3%B8r.%20Den%20%C3%A6ldste%20var%20netop%20g%C3%A5et%20p%C3%A5%20efterl%C3%B8n%2C%20da%20hun%20tilmeldte%20sig%20uddannelsen.%20%C2%A0Hun%20havde%20givet%20sig%20selv%20et%20%E2%80%9Csabbat%C3%A5r%E2%80%9D%C2%A0til%20det%20hun%20havde%20lyst%20til.%20Det%20var%20bl.a.%20at%20l%C3%A6re%20mere%20om%20pilates%20og%20g%C3%B8re%20en%20forskel%20for%20andre.%20Din%20alder%20er%20ikke%20afg%C3%B8rende.%20Om%20du%20bliver%20god%20til%20at%20undervise%20i%20pilates%20afh%C3%A6nger%20af%2C%20om%20du%20interesserer%20dig%20fra%20andre%20mennesker%2C%20om%20vil%20vide%20mere%20om%20pilates%2C%20og%20om%20du%20vil%20g%C3%B8re%20en%20forskel%20for%20andre.[/op_question] [op_question question="Kan%20jeg%20tage%20pilates-uddannelsen%2C%20selvom%20jeg%20aldrig%20selv%20har%20g%C3%A5et%20til%20pilates%3F"]JA.%20Du%20kan%20deltage%20p%C3%A5%20pilates-uddannelsen%20uanset%20foruds%C3%A6tninger.%20Pilates-uddannelsen%20har%20nu%20k%C3%B8rt%20i%207%20%C3%A5r%20og%20der%20har%20p%C3%A5%20alle%20hold%20v%C3%A6ret%20deltagere%2C%20der%20har%20dyrket%20pilates%20i%20flere%20%C3%A5r%2C%20og%20andre%2C%20der%20aldrig%20har%20gjort%20det.%20Min%20erfaring%20er%2C%20at%20de%20personer%2C%20som%20aldrig%20selv%20har%20g%C3%A5et%20til%20pilates%2C%20f%C3%B8ler%20sig%20p%C3%A5%20niveau%20med%20dem%2C%20der%20l%C3%A6nge%20har%20dyrket%20pilates.%20%C3%89n%20af%20%C3%A5rsagerne%20hertil%20kan%20v%C3%A6re%2C%20at%20vi%20som%20pilates-instrukt%C3%B8rer%C2%A0ikke%20blot%20selv%20skal%20kunne%20udf%C3%B8re%20%C3%B8velserne%20korrekt.%20Vi%20skal%20ogs%C3%A5%20kunne%20formidle%20vores%20viden%20og%20teknik%20og%20f%C3%A5%20andre%20til%20at%20forst%C3%A5%2C%20hvordan%20de%20udf%C3%B8rer%20hver%20enkelt%20%C3%B8velse%20%E2%80%93%20med%20det%20optimale%20udbytte.%20Derfor%20skal%20alle%20deltagere%20p%C3%A5%20pilates-uddannelsen%20have%20et%20indg%C3%A5ende%20kendskab%20til%20samtlige%20%C3%B8velser.%20Min%20erfaring%20er%2C%20at%20det%20kendskab%20f%C3%A5r%20man%20ikke%20som%20deltager%20p%C3%A5%20et%20hold.%20Indsigten%20kommer%20f%C3%B8rst%2C%20n%C3%A5r%20vi%20n%C3%B8rder%20med%20%C3%B8velserne%20p%C3%A5%20den%20m%C3%A5de%20vi%20g%C3%B8r%20det%20p%C3%A5%20uddannelsen.[/op_question] [op_question question="Hvorn%C3%A5r%20kan%20jeg%20starte%20med%20at%20undervise%20i%20pilates%3F"]14%20DAGE%20EFTER%20START!%20Det%20er%20snart%2C%20ikke%3F%20Rigtig%20mange%20sp%C3%B8rger%20mig%2C%20hvorn%C3%A5r%20de%20kan%20starte%20med%20at%20undervise%2C%20hvis%20de%20tilmelder%20sig%20pilates-uddannelsen.%20Faktisk%20er%20det%20vigtigt%20at%20starte%20undervisningen%20tidligt%2C%20for%20p%C3%A5%20den%20m%C3%A5de%20integrerer%20du%20bedst%20alle%20de%20ting%2C%20som%20du%20har%20l%C3%A6rt%20i%20uddannelsen.%20Dine%20egne%20erfaringer%20er%20vigtige%20og%20n%C3%A5r%20vi%20m%C3%B8des%20igen%2C%20p%C3%A5%20det%20efterf%C3%B8lgende%20modul%2C%C2%A0bygger%20vi%20videre%20p%C3%A5%20det%2C%20du%20selv%20har%20erfaret.%20Om%20du%20v%C3%A6lger%20at%20starte%20med%20at%20undervise%20et%20%E2%80%99pr%C3%B8vehold%E2%80%99%20eller%20tr%C3%A6der%20til%20i%20en%20forening%2C%20et%20fitnesscenter%2C%20en%20klinik%20eller%20aftenskole%20med%20det%20samme%2C%20er%20helt%20op%20til%20dig.%20Det%20v%C3%A6sentlige%20er%2C%20at%20du%20kommer%20i%20gang%20og%20giver%20dig%20selv%20den%20bedste%20start%20p%C3%A5%20dit%20nye%20liv%20som%20pilates-instrukt%C3%B8r.[/op_question] [op_question question="Jeg%20vil%20gerne%20undervise%20%E2%80%93%20men%20hvor%3F"]HVOR%20IKKE%3F%20Svaret%20er%20lidt%20k%C3%A6kt%2C%20men%20%C3%A6rlig%20talt%20er%20mulighederne%20som%20pilates-instrukt%C3%B8r%20s%C3%A5%20alsidige%2C%20at%20en%20udt%C3%B8mmende%20liste%20vil%20v%C3%A6re%20kedsommelig.%20Pilates-uddannelsen%20er%20skr%C3%A6ddersyet%20til%20dig%2C%20der%20vil%20undervise%20i%20et%20fitness-center%2C%20aftenskole%20eller%20klinik.%20Det%20kan%20dog%20liges%C3%A5%20vel%20v%C3%A6re%20p%C3%A5%20en%20arbejdsplads%2C%20i%20en%20park%20i%20byen%20eller%20m%C3%A5ske%20hos%20private%2C%20der%20%C3%B8nsker%20enetimer%20eller%20selv%20st%C3%A5r%20for%20at%20samle%20sig.%20Personligt%20har%20jeg%20undervist%20rigtig%20mange%20steder%20og%20vil%20meget%20gerne%20dele%20min%20erfaring%20med%20dig%20p%C3%A5%20uddannelsen.%20Her%20er%20der%20traditionen%20tro%20ogs%C3%A5%20god%20mulighed%20for%20at%20sparre%20deltagerne%20imellem.%20Mulighederne%20er%20mange%20og%20det%20handler%20derfor%20om%20at%20finde%20et%20godt%20sted%20at%20starte%20op.[/op_question] [op_question question="Kan%20jeg%20leve%20af%20at%20undervise%20i%20pilates%3F"]JA.%20Men%20vil%20du%20leve%20af%20at%20undervise%20hold%20og%20enetimer%20bliver%20det%20for%20h%C3%A5rdt%20for%20de%20fleste.%20Derfor%20anbefaler%20jeg%2C%20at%20du%20kombinerer%20din%20hold-undervisning%20med%20andre%20ydelser.%20Det%20kan%20f.eks.%20v%C3%A6re%20hele%20kursusdage%2C%20workshops%2C%20l%C3%A6ngerevarende%20kursusforl%C3%B8b.%20Start%20med%C2%A0at%20skabe%20dig%20verdens%20bedste%20bi-job%20som%20pilates-instrukt%C3%B8r.%20Derefter%20kan%20du%20%C2%A0g%C3%B8re%20din%20hobby%20til%20din%20levevej.%20Jeg%C2%A0hj%C3%A6lper%20jeg%20dig%20gerne%2C%20s%C3%A5%20du%20griber%20det%20rigtigt%20an.[/op_question] [op_question question="Hvor%20foreg%C3%A5r%20den%20fysiske%20undervisning%3F"]Den%20fysiske%20undervisning%20foreg%C3%A5r%20i%20Silkeborg%20p%C3%A5%20adressen%3A%0ATROMBORG%20pilates-%20og%20yogastudio%0ANygade%201C%2C%201.%20sal%0A8600%20Silkeborg%0A%0ADer%20er%20gratis%20parkering%20ved%20baneg%C3%A5rden%2C%20som%20ligger%20400%20meter%20derfra.[/op_question] [op_question question="Hvorn%C3%A5r%20foreg%C3%A5r%20undervisningen%3F"]Undervisningen%20p%C3%A5%20uddannelsen%20foreg%C3%A5r%20i%20weekender%2C%20s%C3%A5%20du%20kan%20passe%20dit%20arbejde%20samtidig%20med%2C%20at%20du%20uddanner%20dig.%0A%0AAf%20hensyn%20til%20dem%2C%20der%20kommer%20langvejsfra%20starter%20vi%20f%C3%B8rst%20kl.%209.30%20om%20l%C3%B8rdagen%2C%20og%20s%C3%B8ndag%20slutter%20vi%20kl.%2015.30%2C%20s%C3%A5%20du%20kan%20komme%20hjem%20i%20ordentlig%20tid.%0AUndervisningstider%3A%20L%C3%B8rdag%3A%2009.30-16.15%20og%C2%A0S%C3%B8ndag%3A%2009.00-15.30%0A%0ASom%20noget%20nyt%20kan%20du%20nu%20ogs%C3%A5%20tage%20uddannelsen%20online.%20Du%20kan%20deltage%20via%20live-%20streamingen%20fra%20studiet%2C%20eller%20via%20optagelserne%20som%20du%20f%C3%A5r%20tilsendt%20en%20uge%20efter%20modulet%20er%20blevet%20afholdt.%20Du%20har%20adgang%20til%20optagelserne%20i%2010%20dage.[/op_question] [op_question question="Hvordan%20foreg%C3%A5r%20certificeringen%3F"]%3Cb%3ECertificeringen%20best%C3%A5r%20af%202%20dele%3A%3C%2Fb%3E%0AEn%20skriftlig%20opgave%3A%C2%A0Hvor%20du%20skal%20besvare%20sp%C3%B8rgsm%C3%A5l%20vedr.%20pilates%20og%20relateret%20til%20at%20undervise%20i%20pilates.%0AEn%20praktisk%20del%3A%C2%A0Hvor%20du%20skal%20undervise%20i%20nogle%20%C3%B8velser%2C%20som%20du%20kender%20p%C3%A5%20forh%C3%A5nd%20og%20har%20haft%20tid%20til%20at%20%C3%B8ve.[/op_question] [op_question question="Kan%20du%20garantere%2C%20at%20jeg%20best%C3%A5r%20den%20certificerende%20pr%C3%B8ve%3F%20"]Nej%2C%20s%C3%A5%20er%20certificeringen%20jo%20ikke%20noget%20v%C3%A6rd.%20Men%20jeg%20kan%20fort%C3%A6lle%20dig%2C%20at%20alle%20de%2C%20der%20har%20valgt%20at%20g%C3%A5%20til%20den%20certificerende%20pr%C3%B8ve%2C%20har%20best%C3%A5et%20pr%C3%B8ven.%20S%C3%B8rger%20du%20for%20at%20komme%20i%20gang%20med%20at%20undervise%2C%20og%20f%C3%B8lger%20du%20uddannelsen%2C%20har%20du%20stor%20sandsynlighed%20for%20at%20best%C3%A5.[/op_question] [op_question question="Hvad%20sker%20der%2C%20n%C3%A5r%20jeg%20har%20tilmeldt%20mig%3F"]N%C3%A5r%20du%20har%20tilmeldt%20dig%2C%20f%C3%A5r%20du%20en%20bekr%C3%A6ftelse%20p%C3%A5%2C%20at%20din%20tilmelding%20er%20modtaget.%C2%A0Senest%202%20m%C3%A5neder%20inden%20uddannelsen%20starter%20f%C3%A5r%20du%20adgang%20til%20pilates-uddannelsens%20intro-forl%C3%B8b%20og%20Facebook-gruppen%20for%20uddannelsen.%20Du%20modtager%20ogs%C3%A5%20praktiske%20oplysninger%20og%20fordelagtige%20aftaler%20Jeg%20elsker%20nemlig%20at%20give%20deltagerne%20gode%20oplevelser%20p%C3%A5%20alle%20fronter.[/op_question]
>> Jeg vil elske at ha' dig med! Snup din plads hér

Bente Tromborg har afholdt uddannelsen siden 2011.
Du får en grundig og jordnær uddannelse med en logisk opbygning


Er du i tvivl? 

Book en 20 min. afklaringssamtale her >>