Velkommen! Du har taget en god beslutning!

Vi hører, at du har købt en Introduktions-pakke - og vi glæder os til at møde dig!

Jeg tænker, at du også glæder dig meget til at træde ind af døren - derfor har vi gjort starten nem - du skal blot følge trin 1, 2 og 3.

 


1.

Book din tid til en telefonisk kom-godt-i-gang-samtale. Se hvordan du gør i den mail, der netop er landet i din indbakke.

(inkl. i din introduktions-pakke)

2.

Se holdplanen her, måske har du allerede en idé om,
hvilke hold du ønsker at prøve?

3.

På kom-godt-i-gang-mødet planlægger vi sammen dine to første uger,
så du får den bedste start med træning i TROMBORG pilates- og yogastudio - vi glæder os til at du bliver en del af vores familie


Vores svar på typiske spørgsmål:

Hvor ligger TROMBORG pilates- og yogastudio?

Adressen er:

TROMBORG pilates- og yogastudio
Nygade 1C, 1. sal
8600 Silkeborg

Der er 2 timers gratis parkering i p-huset på Bindslevs Plads og i Mejerigården. Begge steder ligger inden for få minutters gang fra studiet

Hvad kan jeg selv gøre for at få den bedste start?

Det er ret enkelt.

Mød op

Forvent en god oplevelse, og hav samtidig din tålmodighed med.
Du skal lige ind i rytmen - og det kommer du!

 

Men når nu du spørger: et par vidunderlige læger har knækket koden til en næsten-skudsikker-vej-til-succes i ethvert studio.

 

Tag en veninde med

Det viser sig, at 95% af de personer, der starter et forløb som dette sammen med en veninde, nabo, kollega eller et familiemedlem, ikke kun gennemfører det,
men et år senere er de fortsat i gang.

VI VIL ELSKE at gøre det for dig at invitere en veninde med, så her er et særlig-venlig-rabatkode til dig, så en veninde, nabo, kollega eller et familiemedlem kan slutte sig til dig på denne introduktionspakke med 100 kroners rabat.

Send din veninde ind på vores hjemmeside, og bed hende
indtaste SAMMENHOLD i rabatkodefeltet, når hun køber sin introduktions-pakke
- så fratrækkes rabatten inden betaling. Rabatkoden gælder i 72 timer.

(og I behøver IKKE at deltage på de samme hold for at få succes!)

Ja, vi har din ryg, og det her bliver en af de bedste oplevelser,
du nogensinde har haft.

 


Glæd dig også til det her!

I vores seneste medlemsundersøgelse lød et af spørgsmålene "Hvad ser du helst, at vi IKKE laver om på?" - og et svar gik igen mange gange:

"At I serverer te efter træningen".

Efter hver træningslektion serverer vi en lille kop te. Det er bevidst, at vi har valgt små kopper. For når man ser en lille kop tænker man "Jo, det kan jeg godt lige nå", og det betyder, at medlemmerne får tid til at mærke øvelsernes velgørende indvirkning på krop og sind, og at de får talt med hinanden.

Derfor kommer du også nemt til at kende de andre deltagere i vores lille fællesskab, selvom du kan lukke øjnene og arbejde fokuseret
på din egen måtte eller reformer.

Jeg er ny. Har I nogen anbefalinger?

Vi anbefaler at du booker 2-3 forskellige hold i begge uger. På den måde finder du både den eller de holdtyper, og den eller de instruktører, der er et godt match til dig.

Vil du prøve pilates reformer og pilates matwork, kan du vælge det tidspunkt, der passer dig. Mød op ca. 10 minutter før træningen starter, så du kan få en introduktion til holdet.

Vil du prøve yoga - er der forskellige sværhedsgrader:

Yin Yoga er det blideste af det blide, og Vinyasa er det mest krævende. Derimellem ligger Hatha og blid, Flow'n yin.

Vi hjælper dig også gerne med at booke dine tider, så du får den bedste oplevelse. Ønsker du vores hjælp, kontakter du os blot ved at lægge en besked via Læg-besked-funktionen, som du finder på hjemmesiden i nederste højre hjørne - eller ved at ringe til Bente Tromborg på tlf. 2685 1863, så sætter vi det hele op for dig.

Jeg er øvet. Har I nogen anbefalinger?

Vi er simpelthen glade for, at du har valgt at fortsætte med at udvikle din træning hos os. Vi har flere øvede deltagere på tværs af alle vores hold, så den gode nyhed er, uanset hvor du lander, vil du finde en underviser, der er klar til at fortsætte udviklingen af din træning.

Når det er sagt, er nogle af vores favoritter, hvis vi er på udkig efter et avanceret niveau, Reformertræning, Pilates matwork (aftenhold) samt Hatha og Vinyasa. Yin yoga er god at kombinere med vores andre hold, fordi du arbejder med dit bindevæv og fordybelsen på et dybere plan.

Vi hjælper dig også gerne med at booke dine tider, så du får den bedste oplevelse. Ønsker du vores hjælp, kontakter du os blot ved at lægge en besked via Læg-besked-funktionen, som du finder på hjemmesiden i nederste højre hjørne - eller ved at ringe til Bente Tromborg på tlf. 2685 1863, så sætter vi det hele op for dig.

Hvad skal jeg have med?

Til pilates matwork og yoga er det bare dig, men hvis du deltager i pilates på reformer, så tag et par Toesox (strømper med tæer og skridsikre dupper under sålen) med (eller køb et par i studiet - du kan betale med mobilepay).

 

- og hvad med påklædning?

Du skal have løst tøj på, altså tøj du kan bevæge dig i. De fleste foretrækker tætsiddende bukser eksempelvis leggings eller løbebukser. Vi fraråder dog løbebukser med lynlås bagpå. Lynlåsen virker generende, når vi laver øvelser med rul gennem rygsøjlen.

Vi ses snart