Persondata- og cookiepolitik

Denne hjemmeside ejes af 2wellness v. Bente Tromborg, Holbækvej 1, 7400 Herning, CVR: 25642430 og du kan kontakte os på bente@pilates-uddannelsen.dk.

Data anvendes til følgende formål
Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbreve. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet (trække dit samtykke tilbage). Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, eller ved at sende en mail til bente@pilates-uddannelsen.dk, og oplyse, at du ikke længere ønske at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Kategorier af personoplysninger og kilder
I forbindelse med dit køb hos 2wellness, har du indtastet en række almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder træning online og nyhedsbreve.

Hvis du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail.

Dataopbevaring og sletning af data
Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan opfylde vores del af handlen/samarbejdet, og anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant. Materiale vedr. regnskab skal, ifølge lovgivningen gemmes i 5 år, herefter sletter vi oplysningerne.

Datasikkerhed og opbevaring
Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

- Quickpay til betaling af produkter og ydelser
- Simplero til håndtering af køb af produkter samt online-undervisning.
- MailChimp til opsamling samt håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.
- Dinero til håndtering af fakturaer.

Opbevaring
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig. Dette kan ske ved henvendelse til

2wellness v. Bente Tromborg
Holbækvej 1
7400 Herning
tlf. 2685 1863
E-mail: bente@pilates-uddannelsen.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger kan du også sende os en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link nederst i den enkelte nyhedsmail. Vær opmærksom på at du kan figurere på flere nyhedsbrevslister, hvis du har tilmeldt dig flere lister. I så fald skal du afmelde dig hver liste.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som automatisk lagres på computer, mobil eller tablet, når du besøger en ny hjemmeside. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vors cookies.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:
https://minecookies.org/cookiehandtering/

Formål med cookies på denne hjemmeside:

- Gemme dine indstillinger
- Trafikmåling og statistik
- Målretningog frekvensstyring af annoncering

Vi anvender cookies fra følgende tredjeparter:

- Google analytics
- Facebook
- Who Copied Me