Få inspiration, ny viden, netværk og fællesskab
med et budgetvenligt medlemskab for pilates-intruktører

Åben for alle uddannede pilates-instruktører

Pilates-instruktørernes medlemsklub er for alle uddannede pilates-instruktører. Det er ikke afgørende, om du er uddannet hos TROMBORG, STOTT, Balanced Body, DGI eller andre.

    [op_file_download_item title="Download%20folder%20om%20pilates-instrukt%C3%B8rernes%20medlemsklub" icon="style1-Pdf-64x64.png" file="https://pilates-uddannelsen.dk/wp-content/uploads/2021/06/A5-medlemsklub-online.pdf" package="" level="" new_window=""][/op_file_download_item]

- Pilates-instruktørernes medlemsklub -

Med Pilates-instruktørernes medlemsklub får du adgang til en gedigen platform, der giver dig læring, viden, sparring, inspiration, rabatter og netværk som pilates-instruktør.

Uanset om du underviser i pilates ved siden af dit faste job, eller om du har gjort din undervisning til din levevej, vil medlemsklubben give dig et både praktisk og jordnært program, som kvalitetssikrer din fortsatte udvikling, og den forskel du gør for andre.

Du kan vælge mellem to medlemsskaber MEDIUM og UDVIDET. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at gøre en tryg forskel for andre som pilates-instruktør i dit lokalområde.

 

Bente Tromborg
TROMBORG pilates

Du betaler 0 kroner i oprettelsesgebyr - INGEN binding
- - -
*   efter 3 sammenhængende måneders medlemskab | ** efter 6 sammenhængende måneders medlemskab
Det siger medlemmer af TROMBORG PLUS

Fri for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke

Jeg har meldt mig ind i medlemsklubben TROMBORG Online, fordi jeg vil slippe for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke. Fordelen ved at undervisningen ligger online er at den er fleksibel på tidspunkt - jeg kan afspille den, når den er uploadet og det passer mig.

- Birgitte, kvinde i alderen 45-54 år, region Sydjylland

En vej til indre ro

Jeg har meldt mig ind i medlemsklubben TROMBORG Online, for at have adgang til en vej til indre ro. Jeg ønsker at være mere levende, smidig, stærk og have en smertefri ryg, især. Når jeg træner på egen hånd, er der en tendens til at hvile- og nærværs sekvenserne bliver for korte, men når jeg følger videoerne, er det SÅ godt for mig.

- Karen, kvinde i alderen 55-64 år, region Midtjylland

Opbygger styrke, smidighed

Jeg er medlem af TROMBORG Online, fordi jeg gennem pilates og yoga opbygger styrke, smidighed, ro i sindet og holder mig smertefri. Fordelen ved at undervisningen foregår online er, at jeg kan gøre det når det passer mig, love it

- Tina, kvinde i alderen 45-54 år, region Nordjylland