Teamet, der står bag TROMBORG pilates- og yogastudio er klar
til at byde dig velkommen!

Vi brænder for at gøre en forskel for andre gennem velgørende træning for krop og sind. Her kan du læse en kort præsention af os selv:

BENTE TROMBORG indehaver og underviser i matwork og reformer. Holdundervisning og personlig træning

BENTE TROMBORG: Jeg har undervist, siden jeg gik i 7. klasse. Først i svømning og senere som voksen i fitnesscentre. Det var noget med høj puls, tempo og musik.

Så læste jeg om pilates, som handlede om ro og dybde – noget som jeg i den grad selv havde brug for. Derfor vidste jeg, at uddannelsen til pilatesinstruktør var det, jeg skulle. Jeg blev uddannet i 2003 og har undervist lige siden. Min tilgang til pilates er en stor nysgerrighed på kroppen, en oplevelse af, hvordan det hele samarbejder, og lysten til at få detaljerne med.

I 2007 holdt jeg de første kurser og workshops i pilates og siden 2011 har jeg uddannet flere hold årligt på min pilatesuddannelse.


BRITTA VÜRTZ CHRISTENSEN pilates matwork  og pilates i reformer.
Holdundervisning

BRITTA VÜRTZ CHRISTENSEN: Efter næsten 30 års undervisningserfaring, i mange former for bevægelse, imponeres jeg fortsat af, hvad vi kan -og gør med vores krop.

Med Pilates har jeg fundet en bevægelsesform, der samler; Styrke, smidighed og balance, samtidig med at der er fokus på godt åndedræt – Body & Mind træning.

Udover at være uddannet I Pilates Matwork og Reformer, fra Balanced Body, har jeg en 1-årig Idrætslærer uddannelse fra Poul Petersen, samt en 3-årig uddannelse som Psykomotorisk terapeut som gør, at jeg også anatomisk har en god forståelse for kroppens funktioner, og kan omsætte dette til funktionelle bevægelser/øvelser.


CAMILLA TROMBORG underviser i Flow yoga
Holdundervisning

CAMILLA TROMBORG: Bevægelse har altid interesseret mig, og jeg har dyrket mange former for sport heriblandt svømning i en årrække. Bevægelse er så essentielt for vores krop og velvære. Det skal gøres på en god måde, så vi ikke stresser vores krop.

Efter et arbejde, der var noget hektisk, slog det mig en morgen, at jeg skulle uddanne mig som yogainstruktør. Derfor rejste jeg til Bali i Asien og fik min 200 timers Yoga Alliance Certifikat ved School Yoga Institute. Herudover mødte jeg mange spændende og søde mennesker og det var en oplevelse for livet.

Siden hen er jeg begyndt at undervise i yoga her i Danmark, og det nyder jeg. Yoga styrker muskler, led, øger smidigheden og blodcirkulationen og så meget mere godt for vores velvære.

Hanne Bülow underviser i Mental styrke for unge
og Stress af. Holdundervisning

HANNE BÜLOW: Jeg har altid fundet stor værdi i at være fysisk aktiv, og har udforsket forskellige former for idræt og bevægelse. Fra jeg var ganske lille til midt 20, var fodbolden min helt store passion. Herefter bevægede jeg mig ind i fitness verdenen, og nød det til fulde. Sidenhen er jeg blevet ret optaget af den kvalitet, jeg mærker i kroppen, når træning samtidig også kan blive til mental fordybelse. Derfor vælger jeg bl.a. at uddanne mig til instruktør i pilates matwork hos Bente Tromborg.

Jeg er pt. under uddannelse i psykomotorik og afspænding. Vi tager udgangspunkt i koblingen mellem krop og sind, og arbejder med fysisk, psykisk og social sundhed bl.a. gennem bevægelsesundervisning.

Jeg har en baggrund som socialrådgiver, life coach, og fitness instruktør. Jeg brænder for at kombinere og flette det socialfaglige med det sundhedspædagogiske, coaching og bevægelse ind i en undervisningsform.


LIDIA ODGAARD underviser i reformer

LIDIA ODGAARD: Jeg har været glad for bevægelse hele mit voksenliv. Pilates fandt jeg helt tilfældigt i et fitnesscenter efter jeg havde født mit andet barn, og var solgt lige med det samme.

Udover at styrke min krop, hjalp Pilates mig med at styrke min sjæl og mit sind. Det hjalp mig til at indse, at det skal være naturligt at have det godt i vores krop, og at vi ikke skal gå i kompromis.

I 2015 blev jeg uddannet som Pilates matwork instruktør hos Bente Tromborg, og har undervist i Pilates lige siden. I 2017 prøvede jeg Reformer træning for første gang, og det var helt naturligt for mig at blive uddannet som instruktør også på maskinen.

Min tid med Pilates og min interesse for menneskekroppen som bevægeapparat har også ført til, at jeg har gennemført en fysiurgisk massør uddannelse, så jeg endnu bedre kan forstå kroppen og bedre kan hjælpe andre med at have det godt.

Pilates er mit frirum, der skaber plads i min krop og mit hoved - og glæden ved pilates vil jeg gerne dele med andre.


METTE MARTINSEN underviser i efterfødsel pilates

METTE MARTINSEN: Jeg har altid levet et aktivt liv og været en ivrig dressurrytter, indtil min krop begyndte at sige fra. Først en skulder der ofte gik af led og samtidig 3 graviditeter med diverse udfordringer som bækkenløsning og delte mavemuskler.

TROMBORG pilates-uddannelsen, samt en uddannelse som Holistisk Energiterapeut blev min vej tilbage til bedre kontakt og styrke i min krop og ikke mindst mentalt overskud.

Jeg elsker derfor nu for at kombinere de bedste værktøjer fra begge uddannelser med min egen erfaringer om de behov man står med som nybagt mor, til at lette den første tid i moderskabet for andre kvinder og hjælpe med at finde styrken og god energi frem igen i en tid der ind i mellem godt kan slide lidt.

VIBEKE DEGN underviser i reformer

VIBEKE DEGN: Jeg har dyrket mange former for sport hele mit liv. Springgymnastik, ridning, fodbold, badminton, løb, cykel, svømning, ski, adventure races, rawfit i naturen, roning, samt i nogle år også hårdt fysisk arbejde. Altid igang med et eller andet og helst mindst en ting hver dag.

Jeg ÆLSKER at dyrke sport, bruge mig selv og min krop, som desværre har fået en del skavanker som hele tiden stikker en kæp i hjulet, og gør mig opmærksom på, at jeg ikke længere er 30 :O

Jeg stiftede bekendtskab med pilates for flere år siden, at har de sidste to år helliget mig dette, da det har ALT. En body and mind træning, hvor det hele kommer på prøve. Pilates er styrke og smidighedstræning på højt niveau. Kontrolleret udfordrende. Man får fat i de små muskelgrupper. Balancen kommer på prøve. Alt dette gør, at jeg kan jeg fortsætte med at gøre det jeg elsker mest - at dyrke sport.