Holdplan til dig,
der vil gøre noget godt for dig selv og din krop

Pilates (matwork)

Pilates på måtte | Pilates for begyndere og letøvede er for dig, der ikke tidligere har gået til pilates, eller ønsker at få repeteret grundprincipperne. Du bliver på dette niveau, indtil du føler dig sikker og forstår principper. Timen er for alle.

 

Pilates (reformer)

Pilates på reformer | Reformer-træning hos os er en oplevelse, hvor din krop lærer maksimalt. Vi bruger maskinen og alle dens muligheder optimalt, og vores træning er meget mere end fitness træning - det er Reformertræning.
Maks 5 deltagere på holdet

Mental styrke for unge

Stå stærkere i mødet med dig selv og omverdenen - i nuet og fremtiden. Vi træner og styrker kroppen fysisk og mentalt, mens vi oplever den sociale glæde gennem bevægelse. Du vil møde en bred kombination af øvelser, som styrker hele kroppen - bl.a. får du muligheden for at stifte bekendtskab til pilates, og de mange positive effekter pilates byder på.

Flow yoga

Lad dig inspirere i Flow yoga, hvor vi fokuserer på at give slip på både spændinger og tanker ved at rette vores opmærksomhed på vores krop. I en række af henholdsvis styrkende og afspændende øvelser, finder vi styrke og ro i os selv. På en blid og kærlig måde arbejder med vores krop og velvære.

Personlig træning

Til dig, der vil træne alene eller sammen med en træningspartner tilbyder jeg personlig træning. Privat og duet er til dig, der vil fordybe dig i træning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov.

Stress af

Stress af er for, som oplever, at hverdagen larmer lidt for meget i krop og sind. Måske oplever du, at det kan være svært at slappe af og slippe spændinger. Gennem blide bevægelser træner vi kroppen gennem en bred kombination af afstressende øvelser. Pilates indgår ud fra et NYbegynder niveau, så alle kan være med.