fbpx

GRATIS WEBINAR

Bliv en dygtig pilates-instruktør gennem vores Tromborg Pilates Uddannelse. Stifteren, Bente Tromborg, deler sin ekspertise og erfaring med dig.

Med Bente Tromborg

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden. 

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.

Lær fem vigtige detaljer, så du med pilates kan gøre noget godt for både dig selv og andre

Webinaret koster 0 kroner og er optaget, så du kan se det præcis, når du vil. MEN❗ Jeg kan kun love dig adgang til det i tre døgn. Derefter forsvinder det lige pludselig – puff  💨

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig også pilates-uddannelsens nyhedsbrev. Der følger ingen forpligtelser med din tilmelding og du kan naturligvis afmelde dig igen når som helst. 

:root { --momenceColorBackground: #FBFBFB; --momenceColorPrimary: 228, 120, 31; --momenceColorBlack: 3, 1, 13; }

Sådan underviser du andre i pilates - og forbedrer din egen praksis

Er du fremtidens pilates-instruktør? Måske har du ikke før tænkt på at undervise. Men at undervise andre fører til så meget godt – både for dig selv og andre. Fx er du mindre stiv i kroppen og renset for tankemylder, når du har undervist dit pilateshold – og det samme er dine elever.

Det kan du høre mere om i dette webinar. På 45 minutter lærer du fem vigtige detaljer, der vil hjælpe dig med at bruge pilates til at skabe positiv forandring i dit liv og i andres. Du får også et fuldt overblik over pilates-uddannelsen, adgangskrav, målgruppe og muligheder.

Når du har deltaget

”Hvad gør jeg nu?” tænker du måske. Du tilmelder dig webinaret øverst på på denne side.

Og så kommer der et link til dig meget snart.