Jeg har lagt to nye videoer på Youtube, hvor Pilates-uddannelsen bliver anbefalet til alle jer,  som gerne vil undervise i Pilates. Hvis du ikke så de to sidste videoer, kan du se dem her.

Det er altid super inspirerende at høre, hvad deltagere har fået ud af Pilates-uddannelsen – både for dig og mig. Jeg vil gerne vide, om de har været tilfredse med deres undervisning, og om de føler sig klar til at undervise i Pilates. Du vil helt sikkert gerne vide, hvad du kan forvente, hvis du deltager på Pilates instruktør uddannelsen.

Bliv inspireret og få svar på, hvad du kan forvente af Pilates-uddannelsen

Christine anbefaler Pilates-uddannelsen.dk

Pernille anbefaler Pilates-uddannelsen.dk

Fik du svar på dine spørgsmål?

Hvis der er et eller andet, som du godt vil vide om Pilates-uddannelsen, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig. Du må også meget gerne skrive til mig, hvis der er nogle spørgsmål, som du godt kunne tænke mig, at jeg spørger tidligere deltagere om en anden gang.

Bliv Pilates instruktør

Jeg synes, at det er virkelig dejligt at høre, at de begge to har fået rigtig meget ud af Pilates, og jeg er helt sikker på, at du vil kunne få det samme ud af det.

Pilates-uddannelsen er både for dig, som ikke har nogen erfaring med Pilates, og dig som har masser af erfaring med Pilates. Alle der gerne vil undervise og derved lære fra sig, kan blive Pilates instruktør.

Jeg bliver altid glad, når jeg hører tidligere deltgere glæde sig til at dele ud af deres lærdom. Som de også siger i videoerne, har de selv fået virkelig meget ud af Pilates, og det vil de gerne give videre til andre.

Du kan læse meget mere om Pilates-uddannelsen her

[content_box_blue width=”75%”][headline_arial_small_centered color=”#000000″]Skriv til Bente
– kvinden bag pilates-uddannelsen.dk[/headline_arial_small_centered][two_columns_1]Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk[/two_columns_1] [two_columns_2]Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du får succes med pilates som udbyder, instruktør eller deltager? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig hendes bedste råd.[/two_columns_2]

[contact_form][/content_box_blue]


Leave a Reply

Your email address will not be published.