Vigtigst af alt er: dit åndedræt

Hvis du er tilmeldt TROMBORG pilates-sommerskolens mailservice, modtager du også tirsdagsmailen, der giver dig mere indsigt i den enkelte øvelse. Med den større indsigt, kan du ved samme tidsmæssige indsats få endnu mere ud af øvelsen.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt sommerskolens mailservice, kan du gøre det lige HER

* * * * *

Lad os komme i gang med UGE 1 – åndedrættet

I TROMBORG Pilates arbejder vi med 5 grundprincipper, som er nøglen til at udføre øvelserne sikkert og effektivt. Grundprincipperne viser dig, hvordan du trækker vejret ordentligt og placerer din krop gennem øvelserne. Disse principper vil gøre dig mere bevidst om din “kerne” og hjælpe dig med at få mere ud af øvelserne.

Åndedrættet er det første grundprincip. Når du trækker vejret dybt sørger du for, at de muskler, som du bruger, får tilført ilt nok, og hjælper med at forhindre unødvendige spændinger. Den bevidste brug af åndedrættet gør også, at du er mere fokuseret, koncentreret og nærværende. Samtidig har den bevidste brug af åndedrættet en nærmest meditativ virkning.

UGENS ØVELSE PÅ VIDEO (på facebook)

UGENS ØVELSE PÅ VIDEO (på YouTube)

* * * * * *
 
Denne video var en del af TROMBORG pilates sommerskolen, som foregår her på siden i hele juli måned.
 
De der var tilmeldt TROMBORG pilates sommerskolens mailservice, fik om tirsdagen tilsendt en mail med små fif og indsigter til ugens øvelse. Fordi de med disse fif vidste, hvad de skulle være opmærksomme på, kunne de med den samme tidsmæssige indsats få meget mere ud af øvelsen, end man gør, når man kun ser og følger videoen. Tilmeldingen til den supplerende mailservice er lukket.
Vil du ikke gå glip af ligende arrangementer fremover?
Tilmeld dig pilates-uddannelsens nyhedsbrev, det kan du gøre lige HER

Leave a Reply

Your email address will not be published.