Tankemylder. Tankerne hopper ustyrligt omkring som en flok vilde aber, og kan holde os vågne om natten og stresse hele kroppen. Men slip idéen om at dressere de vilde aber, og vend i stedet din opmærksomhed hen i mod noget andet.

Oplever du også, der bor en flok vilde dyr inde i dit hoved, når du lægger hovedet på puden? Sådan nogle utæmmelige abekatte, som vågner lige når du har besluttet dig for at gå til ro. De hopper omkring, mens de slår sig for brystet og stiller en masse forstyrrende spørgsmål, når du forgæves forsøger at finde hvile og rejse ind i drømmeland. Hvad nu hvis jeg ikke får opgaven færdig inden deadline? Hvad nu, hvis den opgave som JEG helt vild gerne vil ha’ går til en anden? Hvad nu hvis, hvad nu hvis ikke ..?

Jeg kender det godt.

Jeg har delt soveværelse med en stor flok abekatte i mange år.

Men jeg gør det ikke mere.

Det der gjorde forskellen for mig, var, at jeg valgte at fokusere på noget andet. I stedet for at ligge og forsøge at stoppe tankemylderet. Vende og dreje mig i sengen. Valgte jeg at flytte min opmærksomhed til åndedrætsøvelser, og guidede afspændinger.

DET virker!

Jeg har tidligere delt flere åndedrætsøvelser her på bloggen;

I DAG vil jeg dele en afspænding, som jeg guidede deltagerne på mine hold igennem for nylig. De elskede den! Og JEG optog den. Det gjorde jeg, fordi så kan jeg også selv plotte den i ørerne, og lytte til den, inden jeg drager afsted til drømmeland.

Rejsen får en rigtig god start.

Prøv selv – hvis du har lyst.

Du finder afspændingen, som hedder ”Bjerget” lige her:

LYT MED DET SAMME:

 

>> KLIK HER FOR AT DOWNLOADE

Når du kommer tilbage fra drømmeland:

KOM TILBAGE TIL BLOGGEN, når du har lyttet til Bjerget: Hvad syntes du om afspændingen? Del gerne med os andre her i kommentarfeltet.


    1 Response to "Sådan slipper du tankemylderet, inden du skal sove"

Leave a Reply

Your email address will not be published.