Det er virkelig vigtigt, at du har en stærk kropsstamme, da du bruger den konstant i din hverdag. Kropsstammen består af bækken, ryg, skuldre og mavemuskler. For at få naturlige bevægelser og en sund kropsholdning, er det vigtigt, at du træner kropsstammen.

Pilates har kæmpe fokus på kropsstammen, og det er også derfor, at du får en flot mave og stærk ryg, når du træner det.

Derfor skal du træne kropsstammen

Hvis musklerne i kropsstammen bliver svage, bliver det svært for dig at lave helt simple ting i hverdagen. Det kan f.eks. være at samle noget op fra gulvet.

De svage muskler vil give dig en dårlig kropsbeholdning og få dig til at falde sammen, fordi du ikke har lyst til at bruge de svage muskler i din kropsstamme. Det betyder, at de muskler bliver endnu mere svage, og derfor kommer du ind i en negativ spiral, hvor du får mere og mere ondt. Derfor skal du træne din kropsstamme.

Hvis du får øm ryg af at lave helt simple bevægelser, er der meget, som tyder på, at din kropsstamme ikke er stærk nok. Heldigvis kan du slippe af med disse problemer ved at dyrke Pilates.

Sådan forbedrer Pilates din kropsstamme

I Pilates fokuseres der virkelig meget på træningsøvelser, som styrker din kropsstamme. Din krop bliver tvunget ud i de bevægelser, som du også oplever i din hverdag.

Når disse øvelser udføres korrekt, mindsker du din risiko for at få skader, samtidig med at du øger din styrke i kropsstammen. Derved kan du sige farvel til rygsmerter, samtidig med at du får en flot figur. For at styrke din kropsstamme er det vigtigt, at pilatesøvelserne bliver udført korrekt.

Derfor er det en god idé, at du deltager på et Pilates hold med instruktør, så du kan blive guidet igennem træningen. Når du har bedre styr på øvelserne kan du sagtens træne dem derhjemme, når du har tid.

[content_box_blue width=”75%”][headline_arial_small_centered color=”#000000″]Skriv til Bente
– kvinden bag pilates-uddannelsen.dk[/headline_arial_small_centered][two_columns_1]Bente Tromborg, coach og mentor i 2Wellness.dk[/two_columns_1] [two_columns_2]Går du rundt med spørgsmål om, hvordan du får succes med pilates som udbyder, instruktør eller deltager? Skriv til Bente, så kaster hun et frisk blik på sagen, og giver dig hendes bedste råd.[/two_columns_2]

[contact_form][/content_box_blue]


    1 Response to "Pilates giver en stærk kropsstamme"

Leave a Reply

Your email address will not be published.