SKIFTE KARRIERE | Måske er du en af dem, der går og overvejer, om du skal arbejde med noget fuldstændig andet. Eller måske går du og drømmer om blot at ændre på dit nuværende arbejdsliv.

Lad mig slå to ting fast med det samme:

  1. Du er ikke bestemt ikke alene
  2. Det kan sagtens lade sig gøre

Mange af dem jeg taler med ifm. min pilates-uddannelse, drømmer om at skifte karriere – helt eller delvist. Nogle oplever, at der er blevet mere tid til dem selv, i takt med, at børnene er blevet større. Andre (især dem, der har et stillesiddende arbejde) mærker, at de har brug for at få mere bevægelse i deres hverdag.

Og dertil er er der en stor gruppe, som vil have mere FRIHED.

FRIHED til selv at planlægge sin tid. FRIHED til at gøre det de brænder for. Og FRIHED til at gøre en forskel for sig selv og for andre.

Det kan sagtens lade sig gøre.

Det er de mange deltagere på pilates-uddannelsen et godt eksempel på. De har valgt at investere tid, energi og penge i en uddannelse, som giver dem muligheden for at skifte karriere – helt eller delvist.

Nye døre åbner sig

Det at blive pilates-instruktør er en proces, der starter med, at du mærker et ønske om, at der skal ske noget andet. Til at begynde med, kan det være, at du skubber tanken til side. Men efterhånden bliver tanken mere påtrængende, og du får lyst til at undersøge den nærmere.

Næste del af processen er, at du begynder at undersøge, hvad der ligger bag dit ønske om at skifte karriere. Er ønsket opstået, fordi du vil væk fra noget, eller fordi du vel hen imod noget?

Væk fra eller hen imod

Nogle af deltagerne på pilates-uddannelsen har valgt at blive pilates-instruktør, fordi de har været ramt af stress, og der vil de aldrig hen igen. Andre vælger at undervise i pilates, fordi de vil have mere tid til fordybelse og nærvær.

Mange muligheder

Motivationen til at tilmelde sig pilates-uddannelsen forskellig. Det samme gælder den løbebane, som deltagerne skaber før, under og efter uddannelsen. De tager den samme uddannelse. Men de bruger den forskellig.

Nogle vælger at undervise og holde foredrag, indenfor et særligt felt, som de ved meget om. Andre vælger at starte som selvstændig pilates-instruktør, og udbyde hold og enetimer i eget regi. Og andre igen vælger at undervise nogle få hold om ugen i det lokale fitnesscenter, på aftenskole eller klinik.

Hvad drømmer du om?

Jeg håber du er blevet inspireret til at kigge nærmere på din drøm om at skifte karriere – helt eller delvist. I næste afsnit bygger vi videre på tankegangen fra dette afsnit og ser på, hvordan du kan bruge dine personlige styrker som springbræt.

INDTIL DA anbefaler jeg, at du brainstormer på, hvordan din fremtidige karriere skal se ud. Hvor mange timer, vil du arbejde? Vil du være ansat eller selvstændig? Eller vil du måske have et deltidsjob, som du supplerer med et bi-job? Hvad vil du væk fra? Hvad vil du hen imod?

Du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp til dit karriereskift.


SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig bloggen her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3Leave a Reply

Your email address will not be published.