OM BENTE TROMBORG

HVEM ER BENTE TROMBORG?

Jeg er på en mission, hvor jeg hjælper mine deltagere med at styrke deres helbred indefra og ud, så de kan få mere frihed, energi og overskud OG hjælpe andre til det samme.

Da jeg startede i folkeskolens 7. klasse, startede jeg også med at undervise. Dengang var det i den lokale svømmeklub, hvor jeg lærte andre at svømme. Senere blev det våde element skiftet ud med trægulve i det lokale fitnesscenter og på aftenskole.

Min mission med pilates er at give så mange danskere, som overhovedet muligt, muligheden for at opleve pilatesmetodens velgørende virkning på sind og krop. Fordi jeg ved, at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når de dyrker pilates bare én gang om ugen. Derfor har jeg siden 2007 uddannet nogle af landets dygtigste pilates-instruktører.

Jeg vil samtidig gøre op med den gængse arbejdskultur, så vi kan slippe for stress, knokleri og dårligt helbred. Jeg tror nemlig på, at vi skaber de bedste resultater, gør den største forskel og bevarer det gode helbred, når vi gør det vi brænder for.

Vil du styrke dit helbred OG hjælpe andre til det samme?
Så vil jeg elske at hjælpe dig med det!

Jeg har undervist i pilates på hold og enetimer siden 2003, og jeg har uddannet instruktører siden 2007. De mange års erfaring gør, at jeg ved, hvad der skal til, og jeg kan lære andre, hvordan de også får succes med pilates. Vil du være pilates-instruktør, lover jeg dig, at jeg har gjort det nemt for dig at blive god til det!

KONTAKTOPLYSNINGER

Pilates-uddannelsen "Få Succes med Pilates"
V. Bente Tromborg
Holbækvej 1
7400 Herning

Tlf. 2685 1863
bente@pilates-uddannelsen.dk

CVR 25642430

Uddannelsen afholdes:

Ananda Yogaskolen
Amaliegade 45
8600 Silkeborg

Del denne side med dine venner ...